Bearbeta din sorg

Hej och välkomna tillbaka hit till min lilla blogg! Idag så vill jag ta upp någonting som jag vet att ganska så många av er, mina fina läsare, har uttryckt ett intresse och ett behov för att jag ska dela med mig lite mer om. Det handlar nämligen om det här med att bearbeta sorg och hur man går till väga för att göra det. Jag har, som många av er också redan vet om, gått till en samtalsterapeut här i Västerås under den senaste tiden och det har faktiskt hjälpt mig otroligt mycket på min väg mot att må bättre.

Det här med samtalsterapi och sorgbearbetning är inte någonting som känns speciellt enkelt för mig på något sätt, men jag kan dock känna att det är oerhört viktigt att faktiskt kunna prata om och i mitt fall skriva om här på bloggen. Speciellt när det har varit så många som har frågat mig om jag kan göra det. Jag hoppas att genom att jag nu rekommenderar min samtalsterapeut här i Västerås att ni som har behov av den här typen av hjälp faktiskt drar någon form av nytta från det. Den samtalsterapeuten som jag går till för just sorgbearbetning och samtalsterapi heter PS Samtalsterapeut. Jag anser att det har verkligen har hjälpt mig, som sagt, och det kan ju vara någonting som är väldigt individuellt. Dock så känner jag samtidigt att det här är en oerhört kvalificerad och kompetent samtalsterapeut och jag skulle absolut inte rekommendera det här ifall jag inte trodde att ni skulle kunna få samma hjälp som jag har fått. Hur som helst så hoppas jag att ni får en riktigt bra fortsatt dag och att vi hörs i mitt nästa inlägg här på bloggen!