Healing hjälpte mig

God förmiddag, god förmiddag! Jag önskar dig varmt välkommen till min blogg för ännu ett inlägg, hoppas att det kommer vara tillfreds för er. Hur som helst ska det idag handla om Helene Lilja och hennes företag med samma namn, hon har hjälpt mig framåt i livet genom healing i Uppsala.

Idag mår jag helt underbart, som tur är. Det har dock inte varit en självklarhet, jag har kämpat mycket med olika saker för att idag kunna stå här och vara lycklig i mig själv och min situation i livet. Under min resa till ett lyckligare liv har jag fått mycket hjälp av både nära och kära men även av professionella personer. En professionell person jag har fått hjälp av är som sagt Helene Lilja, hon hjälpte mig med healing i Uppsala. Det var egentligen av en slump jag kom i kontakt med henne och hennes företag, det var efter att jag hade åkt in och ut från sjukhuset med korta intervaller. Jag fick helt enkelt nog och tyckte att de borde funnits en annan lösning för det än medicin, vilket det visade sig finnas. Den obalansen jag kände i kroppen förbättrades rejält efter att jag vände mig till det här företaget för hjälp genom healing. Obalansen var som bortblåst, vilket var väldigt skönt. Det var startskottet för min resa som pågått fram tills idag, efter det fick jag mer ork och kraft till att verkligen göra sådant som jag gillar och som gör mig glad. Jag är väl medveten om att alla inte tror på healing och liknande, men mitt råd är ändå att du bör vända dig till det här företaget för hjälp med healing i Uppsala om det är så att du känner en obalans i kroppen som inte löser sig på annat vis.