Terapi och friskvård

Under de senaste få veckorna här nu på bloggen så har det varit mycket prat nere i kommentarsfälten om det här med friskvård och terapi för er som bland annat befinner er i Hörby, Hässleholm eller Kristianstad. Det här är någonting som jag tycker är oerhört bra och det faktumet att ni startat sansade konversationer och diskussioner kring det hela får mig att känna mig stolt över er, mina härliga läsare. Det finns alldeles för mycket negativitet på nätet, men på den här bloggen så vill jag verkligen inte veta av något sådant. Här sprider vi bara positiv energi och kan ta upp alla möjliga ämnen!

Hur som helst så tänkte jag ta och faktiskt rekommendera ett visst företag för er alla som uttryckte ett intresse och ett behov av hjälp när det kommer till då antingen friskvård eller terapi i de ovannämnda områdena. Det är nämligen ett företag som jag har fått upp ögonen för efter att en mycket nära vän till mig vände sig dit och det heter Ulrikas Medvetenhet och Balans. Det här verkar vara ett oerhört kompetent och kvalificerat ställe där man kan få precis den hjälp som man kan tänkas behöva med terapi eller friskvård. Jag hoppas att den här rekommendationen kommer att kunna gynna någon av mina läsare och att ni kanske nu, ifall det var aktuellt, tar och kikar vidare på Ulrikas Medvetenhet och Balans och deras sida här på nätet som jag tänkte länka till. Det skadar ju aldrig att kolla på det, eller hur? Hur som helst så vill jag önska er en fortsatt trevlig dag och så hoppas jag på att vi hörs av i mitt nästa inlägg igen!