Ett mysigt café i Lindome

Under den senaste tiden här på min blogg så har det varit ganska så många av er som läser mina inlägg som har varit rätt så envisa med att ni vill att jag ska tipsa om ett mysigt och bra café i Lindome. Jag nämnde ju lite fort i ett annat inlägg för ett litet tag sedan att det fanns ett visst konditori och café just här i Lindome som jag brukar gå till då jag vill ha riktigt färska och goda bullar och andra godsaker som passar till fika.

Det var nog där som många började fråga mig mer om det och därför så kände jag att jag idag, när jag ändå har tiden, skulle ta och skriva lite mer om det. Stället som jag brukar gå till heter Kagos Bageri och det är verkligen ett supermysigt ställe, så alla ni som befinner er i eller någonstans omkring Lindome bör verkligen ta och prova på att gå dit någon gång. Sedan kanske ni blir precis som jag och blir stamgäster, vilket är högst troligt om man tänker på ur bra det stället är. Hur som helst så hade jag faktiskt tänkt att försöka hålla det här inlägget rätt så kort för att jag helt enkelt mest bara ville tipsa er som var intresserade av det här caféet och konditoriet. Dock så ska jag givetvis ta och lägga in en liten länk här någonstans så att ni på ett enkelt sätt kan komma vidare från mitt inlägg och in på Kagos Bageris sida här på nätet. Där hittar ni ju en massa mer information om vad de erbjuder samt kontaktuppgifter och adress ifall det nu är så att ni skulle känna er intresserade av det här!